Apr 15, 2011

~Birthday my sis~

Semalam aku dengan family sambut bufday my sis(alang) yang ke-12..walaupun semalam bukan bufday my sis tetapi satu family sambut bufday my sis dengan meriahnya....sebenarnya bufday my sis 09/4/2011...time tu nak sambut bufday dia, my sis yang lain tak balik umah..almaklumlah duduk asrama..So, terpaksa tangguh la nak sambut bufday my sis..semalam mak masak macam-macam..sampai penuh perut tak larat nak isi..suka lah my sis tu,mak masak macam-macam nak sambut bufday dia..gembiranya hati dia..dah la dapat makan macam-macam pastu dapat pulak hadiah dari family..lagi la happy..apa2 pun...
  HAPPY BUFDAY ALANG!!!!
        *semoga panjang umur&murah rezeki selalu...
        *Hope success Selalu...
       *May Allah bless to u always..
      *Good luck 4 u exam UPSR 2011...
      *Hope get 5A..(nanti boleh pecah rekod family)
     *lov u always...

~My sis~ (Azrin@Alang)


Hadiah yg aku bagi...
~Kek Bufday Alang~







No comments:

Post a Comment