Dec 15, 2012

Abuthausi : Edited Template Giveaway


Tepat jam 12.30 malam, aku meninjau blog Anis Syazwani.Macam mana aku boleh meninjau pun aku tak tahu.Dah lupa dah macam mana boleh buka blog tu.Pastu belek punya belek blognya, ternampak satu GA a.k.a GIVEAWAY. Rasa macam menarik + gempak + mantap je GA tu sebab tak pernah jumpa lagi GA macam tu.So, aku pun join la.Kalau terpilih jadi antara salah seorang pemenang GA , alhamdulillah bersyukur kepada-NYA.Kalau tak terpilih, it's okey aja.Aku tetap sentiasa tersenyum kerana senyum itu sumber kekuatan + ketabahan + kebahagiaan + kegembiraan yang perlu aku kecapi untuk terus melangkah dalam merentasi perjalanan hidup... (✿◠‿◠)

Banner untuk GA

Nak tahu GA apa?Jom la tekan link ni ♥♥♥♥♥♥




No comments:

Post a Comment