Dec 14, 2012

Segmen: Bloglist Momok Gemok 2013

Whatzupp!!!Entry kali ni tentang segmen lagi yerk.Segmen ni aku dapat jemputan oleh ownernya sendiri.segmennya bertajuk " Bloglist Momok Gemuk 2013".Yeahh!!! Tahun 2013 akan menjelma tak lama dah, so rakan-rakan blogger sekalian, jom kita pakat-pakat join segmen ni.Manalah tahu kalau kita terpilih jadi pemenang, tak ke rezeki namanya.


Bukti yang saya dah follow awk..hehe..




Tag kepada :



4 comments:

  1. thanks join! wish you the best luck! :D boleh check link kat sini ya:

    http://momokequaltogemok.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-momok.html

    ReplyDelete
  2. tengsss tagging ^^ not sure join or x coz mase :) all the best

    ReplyDelete
  3. SALAM , dari segmen yg sama . Jom singgah sini :P
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-momok-gemok-2013.html

    ReplyDelete