Dec 5, 2012

Segmen "Follow" And "Followback" By Puteri

I'm back here.Malam ni entry aku tentang segmen lagi.Hari ni saja aku asyik post tentang entry ja.Biar lemau  blog ni dengan segmen-segmen aja.Aku pun dah rasa mula jatuh cintan dah dengan segmen-segmen yang best di blog.Segmen aku malam ni bertajuk "Follow" and "Followback" By Puteri yang Comel lote ni.Oleh kerana Cik Blognya sendiri jemput aku, aku pun nak menghargai jasanya dengan join segmen ni.
Ni Shout Box Blog CHZ



Segmen.
Ni Banner Segmen Cik Puteri

 ANDA PERLU TEKAN SINI UNTUK LIHAT SEGMEN CIK PUTERI
Now, aku nak menjawab soalan-soalan dari cik puteri

1. Nama: Ismi(Dalam B.Arab) Nur Atiqah Zulkifli
2. Umur: Baru memasuki alam keremajaan pada 1 bulan 25 hari yang lalu.
3. Status [single, taken, married, etc]: Of course i'm single.~Sedang menunggu seorang imam yang benar2 halal buat diri ku~ Ceh, ayat bukan main...^_^
4. Favourite colour: Hijau tetap di hati.~Disebalik warna hijau ada kisah yang tersendiri buat diriku~
5. Birthdate: 12 Oktober 1992
6. Sweet memories on 2012: Menjadi secret admire kepada seseorang dalam diam sehingga sekarang..~Walaupun dalam diam, but i'm very happy for enjoyed my life~
7. Blogging since: tak ingat la.Kalau tak silap tahun 2011 kot.
8. Crush. Yes or no?: No 
9. Still love your ex?: No answer 
10. Is there second chance for your ex?: No answer
11. Height: 160 macam tu la kalau tak silap.Tak tinggi pun kan...hihi
12. Weight: Not really sure coz lama dah tak pi timbang.Selalu jumpa timbang di kaki lima Shopping Complex but malas nak timbang..hehe..teruk kan??
13. Interest with Kpop?: opss!!! i don't like la.But story korea saya layanzz...
14. Bestfriends: Ramai...Bestfrenz masa sek. ren, sek. men,& now di alam U.
Antaranya ==> [Diana,Wana,Azyan,Sieha,Solehah,Ayu,Kak Raihanah]
15. A friend from childhood: Wana. She still with me until now.Kami seUniversiti, Se"Course" n Sekelas. "Kami dah bersama sejak umur 5 tahun lagi.." Tak pernah berpisah lagi. Doakan semoga hubungan kami kekal sehingga akhir ayat.
16. Has someone break your heart?: Ada, tapi malas nak imbas kembali.Lupakan je la."
17. Someone important: Of course ada. ~Pemilik Cinta Yang Hakiki + My Loving Family + My Frenz + My Teacher & Lecturer.
18. Last time you cry: Not sure..Tapi selalu juga menangis dalam hati..hehe..
19. Do you like my blog?: I like..♥ Hijau gitu.♥
20. Any changes that I should do to my blog?: Apa kata cik puteri tukar header.Design ala2 puteri gitu.

Selesai sudah menjawab soalan cik puteri.Now, cik puteri kena jawab soalan ni pula..Susah ni..^_*

✿ Cik puteri minat design n editing foto tak?
✿ Kenapa Mrs.Lukas? Antik la nama Lukas tuh..
✿ Bila buka Blog, cik puteri terjah blog siapa?
✿ Bila online facebook, Fb siapa yang cik puteri selalu intai?
✿ Macam mana pertemuan dengan Mr yang disebelah tuh?Muka macam ada iras-iras je..
~~~Done 4 this segmen today~~~

5 comments:

  1. salam. done follow you. follow back ok http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-and-followback-by-puteri.html

    ReplyDelete
  2. done follow :) dari segmen puteri:) http://officialofaris.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-and-followback-by-puteri.html

    ReplyDelete
  3. http://nursamirabalqiss.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-follow-back-by-puteri.html

    dari segmen yang sama. follow back :)

    ReplyDelete
  4. Da follow ! http://red-redmelon.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-and-followback-by-puteri.html

    ReplyDelete