Dec 4, 2012

Segmen "Kami Team Follow Back By Addreena

Bersua kembali.Hari ni entry aku tentang segmen je kan.Hari ni aku di tag oleh rakan blogger iaitu Cik Pinkies Lissa Fairytale untuk join Segmen Kami Team Follow Back By Addreena.Oleh kerana aku budak baru belajar, ambil galah tolong jolokkan, so aku pun decide join je.Saja suka-suki join untuk kenal-mengenali antara bloggers di samping dapat juga aku tambahkan followers blog.
♥ Current Follower : Setakat ni baru 63 orang.sikit kan??
♥ Target Follower : Tak kisah berapa pun.Janji ada follower dan meningkat.
Jangan menurun udah ler...
Bagi aku, at least tak kenal secara "face to face", kenal juga dalam dunia blog ni.Kalau tersenarai jadi pemenang tu kira rezeki la.Tapi kalau tak terpilih, jangan sedih, jangan duka kerana hadiahnya ialah dapat kenal rakan-rakan blog yang baru.Sudah tunggang terbalik dah ayat aku ni.So, daripada jadi lagi teruk, jom ikut aku join segmen ni.




✿ Semua Syarat aku dah ikut.siap print screen lagi bukti 
yang aku dah jadi follower blog Cik Addreena.


http://addreena-ishak.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

# Tekan Sini Please ~_~

Taggie for blogger frenz:
✫ http://muslimah-dinulhuda.blogspot.com/
✫ http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/


Okey, ini aja yang aku mampu taipkan.Jumpa lagi di lain muka.
Bye...See u again.

39 comments:

  1. salam.. syukran tag ana ^_^ boleh jugak join ni..hihi

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama,
    btw, saya da follow awak :)

    http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke...kita sehaluan le nih..hihi..Thanks, i'm follow back..

      Delete
  3. Balas kunjungan dan follow sekali...

    ReplyDelete
  4. http://maerahim.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html
    done follow sini :D follow me back if sudi :D salam kenal

    ReplyDelete
  5. salam.sggh dn fllow cni.nt follow back ya


    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  6. Dah follow

    http://red-redmelon.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  7. http://nursamirabalqiss.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html


    follow back :)

    ReplyDelete

  8. dari segmen yg same... done follow!!!!#84

    Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013
    & byk lg...
    http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    cepat!!!!! tarikh tamat 10/12/2012 tingaal 3 hari je!!!!!

    ReplyDelete
  9. ur 88
    do follow back
    dri segmen yg sama
    ^_^
    http://cuties97.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  10. visit here from the same segmen !
    done followed :)

    visit me back here :
    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.
    :)
    Alhmdulillah,
    syukran jazilan ya ukhti krn sudi tagnya.
    boleh join jgak ni.hee

    ReplyDelete
  12. sy dr segmen yang sama..gigih follow back semua peserta :) no 33

    Singgah belog ulang alik
    Sambil makan apam balik
    Da baca janganla balik
    Jangan lupa follow balik....

    http://ayumirayu.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. Segmen sama!! Done follow..Follow me back! :) http://abuthausi.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    ReplyDelete
  14. Hye .. i'm from the same segmen !
    done followed you .
    follow me back okeyh ? :3

    http://ilia-asya.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama .
    done follow :)

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yang sama. Done follow :)
    Kalau boleh, follow back ye :D

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  17. hai, dari segmen yang sama :) Follow awak. Mind follow back? Jujur ehh ? Hehe. btw, nice blogg !

    http://thismylifestorry.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    ReplyDelete
  18. TQ..done follow u..happy blogwalking..

    ReplyDelete
  19. ayu nombor 11 ...dtg utk blogwalking....dari segmen yang sama...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama
    goodluck.. follow kamu... hit me back kalau sudi

    http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  21. hai. datang dari segmen yang sama. done foll here :)

    http://chodingreasy.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  22. follow sini .. jgn lupa follow saya balik k hehe
    http://nuramirul.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.html

    ReplyDelete
  23. Dari segmen yang sama .Done follow ! Follow saya pulak.
    http://dayahdanish.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete