Dec 16, 2012

Segmen : Pencarian Blogger Baru By Aisyah Humaira'

Hari ni nak join segmen lagi.Kali ni segmen yang di anjurkan oleh Aisyah Humaira.Segmen ni untuk bloggers-bloggers yang istimewa sahaja.Nak tahu istimewa yang macam mana.Jom kita terjah di bawah..

--
--
--
--
--
--
--
--
--



ANDA-ANDA YANG COMEL SILA TEKAN SINI YER

⊹⊱✿ Jumlah Follower sekarang ialah {112}
⊹⊱✿ Maaf yer Niera, saya tak tahu nak linkkan header blog awak tu.

♥●•٠·Selesai ♥●•٠·


10 comments:

  1. jemput join ;D http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. selamat berkenalan jg n happy blogwalking~_~

      Delete
  3. salam kenal,, meluaskan legasi disini,, dont forgot to commnet my blog

    ReplyDelete
  4. blogwalking sini dr segmen yg sm...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan..^^! follow awak done http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  7. Saya datang komen dan follow geng blogger baru,
    hehe salam kenal, selamat berblogging :)


    Kalau berminat, jom join yang ni plak:
    Follower Meningkat Pantas !

    ReplyDelete
  8. done follow here..bw

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete