Dec 23, 2012

"Wink-wink Giveaway by Humai & Najwa"

Now, owner CHN sudah "Fall In Love " dengan segmen-segmen yang Tuan-tuan & Cik Puan-cik puan anjurkan.Walaupun sibuk tetap CHN updatekan enrty tentang segmen.Hari ni owner nak join satu lagi segmen.Satu je sebab kalau banyak-banyak memang tak sempat la.So, tak nak cakap banyak-banyak.Jom, sesiapa yang minat join segmen-segmen ni, jom ikut serta.




Tag to Friends:


⊹⊱✿  Gambar wink-wink yang paling cute 

~Allah always be there 4 u forever and ever~

~Kehidupan ibarat Seindah warna pelangi~


⊹⊱✿  Gambar yang paling korang suka

~ Gambar ini mempunyai makna yang teristimewa di hati
kerana mempunyai kenangan yang ceria dan sukar untuk ku lupakan~
Gambar ni juga snap by me ok..di ambil selepas meraikan tamatnya exam..
Gambar kat atas tu bukan dari saya but, i'm very2 like this design...

* CERIANYA HARI ITU SEPETI MANISNYA ICE-CREAM COKLAT
YANG MENJADI KEGEMARAN ANTARA DUA SAHABAT*



(✿◠‿◠) DONE (✿◠‿◠)


3 comments:

  1. erk.. banyak pulak rule dia,
    huhu btw kita ada baiki background utk naz,
    utk elak nmpak berkotak2, kalau sudi nanti datang ambik ye :)

    ReplyDelete
  2. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2012/12/pemenang-wink2-giveaway-by-humai-najwa.html

    ReplyDelete