Jan 6, 2013

Segmen : Saya Blogger Dari Negeri .....

Kembali bersua.Sudah beberapa minggu CHN menyepikan dari dunia blogger kerana sibuk dalam minggu pengajian.So, malam ni nak join segmen dari Fizgraphic.Segmen ni CHN tengok di facebook.Jom geng bloggers kita join segmen ni.Dapat BW dan kenal-kenal walaupun berlainan negeri.


Bloggers cute+ baik hati
# Negeri pilihan + negeri kelahiran yang tetap di ♥
 NEGERI JELAPANG PADI @ KEDAH DARUL AMAN

# Keistimewaan negeri kedah..Ermm..apa yer???
Haa..ada 1 tempat makanan kat kedah ni yang selalu CHN singgah untuk melantak bersama kawan-kawan.
Tempat tu nama ADEELA DE CORNE kot kalau tak silap CHN.Gerai tu tepi jalan bawah pokok ceri.
Berdekatan dengan Stesen Bas Shahab Perdana dan Kolej Universiti Insaniah Alor Setar..Siapa-siapa yang orang kedah tu maybe tau la tempat tu kat mana.Makanan kat situ pun boleh tahan.Sedap.Ada mee kari,Laksa buyung,bihun sup,ice kacang n cendol.Tu la menu utama yang disajikan untuk para pembeli.CHN n kawan-kawan selalu melantak mee kari + cendol ja, sebab sedap.So, siapa-siapa orang kedah yang tahu tempat tu cubalah rasa makanan di gerai tu.

~DONE~

Setakat ni saja CHN mengarut.


Yeahh!!! Alhamdulillah, hari ni test JPJ kereta CHN Lulus..
Happy tak terkira..


34 comments:

  1. yong dri bumi allah
    mai la dtg perok
    yong dh nambah mike

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  2. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  4. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di senja hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & dah lama follow sini` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  5. orang perlis mai terjah blog jiran utara salam kenal dari saya :D

    http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  6. weeeeee.... terbang dari terengganu ke kedah! seronoknya di kedah! pernah pergi sekali je dulu masa hantar kak belajar.. huhu... ok, done folow sini.. ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan, dr segment yg same.... sy sudah follow anda, mai jemput follow blog saya...

    http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segment-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  8. Blogger Johor datang ke Kedah,
    Membawa hajat sebesar gunung,
    Terjah pun sudah follow pun sudah,
    Harapkan tuan hamba kembali berkunjung.

    http://www.irwanalessatyme.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  10. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  11. blogger selangor dtg terjah blogger kedah. tersenyum bila tgk ada blog niera di 'blogger famous'. Allah, tipu sgt tuuu.. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  12. haii.. salam perkenalan...
    orang perak datang kemariii..
    jom datang sana pulak..
    done follow u :)

    http://cheekychoc10.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik... tpkan...laksa buyung tue cma ner. first time dengar.

    Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  14. Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  15. Follower ke 163 :)

    I'm a blogger from Kel. Hikhik.
    Happy Blogging :D

    http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  17. Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  18. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  19. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  20. salam dari blogger KELANTAN...

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  21. hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

    http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. Salam..dr segmen yg sama..i dr penang.. ;) singgah n follow u dear.

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  23. salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

    http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  24. salam kenal..
    i follow dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  25. hai ! Mailey datang melawat ! dari segmen yang same ! jum singgah ! ohh ya follow done ! !

    http://www.maileyjayley.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  26. hi . im blogger from kluang, johor .
    salam kenal and feel free to visit me back . done following here ! XD

    http://bungajauh.blogspot.com

    tengss !

    ReplyDelete
  27. dtg dari segmen sama...selamat berkenalan...^__^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  28. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ----> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  29. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  30. Salam..
    Dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog saya
    dari pahang :D

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    p/s : dah follow sini :D

    ReplyDelete
  31. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya pulak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

    ReplyDelete
  32. datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  33. Follower awak ke 178 :)

    Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  34. salam....jenjalan....slamat kenal ya...minta izin ambil header....... cantik header

    ReplyDelete