Feb 12, 2013

Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Syarat-syarat GA ini :
1. Buat satu entri dan letak title : >DONE<
Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
2. Letak banner dalam entri serta backlink kan ke entri ini. >DONE<
3. Dibawah banner sertakan juga ayat ini *korang copy & paste je! > Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com  >DONE<
4. Sila Follow Blog Sponsor :  >DONE<
a. Cikgu Fizi
b. Fizgraphic.com 
c. Emasputih.com, 
d. Duniashida.com
e. Aimancool.com  
5.  Like FP Sponsor : >DONE<
a. CikguFizi  
b. Fizgraphic  
c. Duniashida  
d. EmasPutih  
6. Masukkan Sponsors dalam Bloglist korang >DONE<
7. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan *lebih lagi bagus! >DONE<
8. Dah siap, komenkan link entri GA ke entri ini. >DONE<
9. Sharekan link GA ke wall facebook masing-masing >DONE<


Blogger kena tag :
Yana


4 comments:

  1. Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  2. datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama..good luck done follow you..

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama :)

    http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete