Feb 12, 2013

"CATS FIGHT GIVEAWAY"

Banner Cats Fight GA
Meh pakat-pakat join di sini----> (LINK)
Malam ni CHN nak join 1 lagi giveaway dari blog NIK AINA.Syarat-syaratnya mudah aja.So, CHN pun dengan rela hati + tangan mula mencari keyboard untuk menaip apa yang patut.Nik Aina meletakkan satu syarat yang tidak berwajib iaitu:

a) Dalam entry anda, letak gambar kucing kesayangan/haiwan peliharaan anda
 b) Ceritakan serba sedikit tentang haiwan kesayangan anda itu.
si putih "LuLu" ketika masih kecil

Si Putih "LuLu" yang sedang membesar..
Alamak,CHN tak bela kucing la Nik Aina.CHN bela arnab.Tapi CHN nak cerita juga tentang haiwan kesayangan CHN ni.Nama arnab CHN ialah "LuLu".Nama ni adik CHN yang ketiga yang berikan sebab dia betina.CHN bela seekor sahaja.Arnab ni kawan adik yang bagi hadiah, so sekarang ni satu family yang membelanya dari kecil lagi.CHN satu family memang sayang sangat-sangat dekat arnab ni.Dah la putih gebu, nak bela pun senang.Sejak bela arnab,CHN tak pernah bawak arnab ni jumpa doktor haiwan pun.Padahal klinik haiwan dekat je dengan rumah.Arnab CHN tetap sihat dan membesar tanpa sebarang jangkitan dan penyakit.Alhamdulillah, kini arnab CHN sentiasa besar dan membesar.Kadang-kadang tu teringin juga nak tahu berapa la umur si LuLu ni..Okey la, cukup setakat ni CHN berceloteh.

~DONE~
*semua syarat dah ikut.Banyak juga hadiah nya...Menarik pula tuh..so, apa tunggu lagi.Moh le ikut CHN join GA ni pula..




3 comments:

  1. datang ronda-ronda dan follow peserta CATS FIGHT GIVEAWAY . Hope semua syarat ditepati dengan jujur and good luck! :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-cats-fight-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok....done ikut semua syarat n BW melawat peserta yang lain..

      Delete
  2. dari GA yg same...

    comel la rabbit awk geram tgk...teringat kt cik bu gn cik teh...hhuhu..terpakse korban kn mereka ..huhu

    ReplyDelete