Feb 19, 2013

Edit Blog My Lovely Friend

Hai semua.Harap-harap semua sihat + ceria + enjoy you life okey.Hari ini CHN nak menulis pasal edit blog.Semalam CHN buka blog Bff CHN iaitu Diana.Bila buka ja blog diana, mak aii lambatnya loading blog diana.Ni mesti kes berat dengan widget-widget yang macam-macam rupa.So, CHN pun cakap dekat Dian yang CHN nak recycle balik blog dia dan nak edit bagi kemas & cepat loading.Diana pun dengan gembiranya terus memberi jawapan setuju untuk CHN edit blog nya.

Jom tengok hasil tangan yang tak berapa kreatif ni edit & design template blog.
-
-
-

Header with Body Blog

With footer
Oleh sebab blog diana nama ajaibnya cinta diana, CHN pun design template blog diana menggunakan warna tema Pink lembut.Background belakang tu CHN credit kepada Owner blog Hoyahadis.

Sila lah ke blog Kawan CHN, Diana.



No comments:

Post a Comment