Feb 14, 2013

#Entry Khas untuk pemenang Giveaway Aishah Humaira

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang giveaway Aishah Humaira.
# Perhatian kepada pemenang Giveaway Aishah Humaira yang mendapat hadiah Sponsor (Atiqah Zulkifli) sila hantarkan detail anda ke Facebook Atiqah Zulkifli dengan segera.


*P/s : Cepat-cepat...Hadiah tidak sabar untuk bertemu dengan tuan barunya...


15 comments:

  1. hehe.... ros da hantar detail tu tadi. baru perasan atiqah ada buat entry khas untuk semua pemenang. btw,, ty ya! :) tak sabar hadiah nak bertukar dengan tuan yang baru ni. hehe. have a nice day dear ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer....yg ros punya tqah dah siap packing dh..tngu nk pegi post jer...nantikan yer...Almost welcme dear..:)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ada pon..hehe....ok...ct antar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..yg Ct tqah dh tgk dh...nantu En.posmen antar yer,...

      Delete
  4. miera dah hntar detail dkt kak atiqah . hrap akak dah tengok and kalau mklumat x lngkap akak tlg inform miera ae . mekaseh (=

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok2...miera akak dh tgk dh..sory fB problem td...mira just perlu anta alamat penuh je kt akak..

      Delete
  5. Replies
    1. nana punye Fb apa yer??sory byk sgt inbox...

      Delete
    2. jolo ko,kalo xda inform ye...

      Delete
    3. nana send link fb nana kt tqah boleh??tqah nk semak...

      Delete
  6. http://www.facebook.com/kimmin.mi.9

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. ye...yg eyz tqah dh dpt dah....nanti tngu En.posmen hantar yer...

      Delete