Feb 18, 2013

Hasil Minggu Ini

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi dengan taufiq dan hidayahnya dapat berpijak lagi di atas muka bumi yang peunh dengan ranjau-ranjau liku-liku kehidupan.Minggu ini, CHN banyak menghabiskan waktu dengan  mengikuti segmen + GA yang dianjurkan oleh bloggers, blogwalking semua peserta segmen + GA yang kadang kala CHN tidak sempat untuk blogwalking kesemuanya secara serentak.CHN perlu memluangkan banyak masa dengan benang+kain felt+gunting apa bagai untuk menyiapkan semua tempahan handmade felt sebelum cuti mid sem tamat pada 2/3/2013.

Hasilnya, cukup memuaskan hati CHN dengan melihat apa yang CHN dah lakukan.Kadang-kala macam tidak percaya adakah ini semua datang dari hasil tangan CHN yang tidak seberapa.Ia mempunyai nilai keistimewaan yang tinggi, dicipta & dianugerahkan oleh Pemilik alam semesta yang sentiasa dekat di hati ketika suka dan duka.Terima kasih duhai pencipta makhluk yang menciptakan tangan yang benar-benar berharga yang tiada nilainya.Akan ku gunakan tangan ini dengan sebaik-baiknya.

 kerja yang telah disiapkan
- laptop case + keychain nama order by Ct Rahimah 
- keychain love + pencil order by Kak shu (25pcs)
- Keychain love order by shikin (4 pcs)
- Keychain muslimah Gift for Reunion Memorial puteri 92 support by me(20pcs)
- Keychain muslimah (10pcs) + 1 keychain bunga Order by kawan-kawan k.chik
- Keychain selipar (10pcs) + kereta (10pcs) + bookmark (10pcs) order by kak jiha

Alhamdulillah, berjaya juga CHN siapkan semuanya.Minggu ni CHN nak siapkan tempahan yang masih lagi pending dan nak buat random keychain untuk adik-adik CHN jual di sekolah mereka.And then 1 kerja lagi yang masih belum CHN selesaikan ialah assignment belum lagi siapkan.Minggu ni CHN kena siapakn juga.Nasib semua bahan CHN dah cari dekat library.Harap-harap dapat selesaikan juga sebelum cuti mid sem tamat.

Jom tengok bukti CHN siapkan tempahan handmade felt
-
-
-
-

Kuning+biru+pink

laptop case special edition 4 Ct my best frenz 

In the making for tempahan kak Shu
tempahan Kak shu
gift 4 my frenz  masa reunion 11/2/2013
Tempahan kawan k.chik

tempahan kak jiha

tempahan kak jiha

tempahan kak jiha


haa...Yang ni hadiah sponsor by A&D Kraf untuk pemenang GA aisyah humaira

# Maaf kepada para pemenang, CHN belum sempat lagi keluar post hadiah korang.
Insyaallah esok CHN akan pergi post.Hadiah-hadiah tu dah siap packing
and sedia untuk dihantar oleh Abg posmen.
*_* (Semoga esok lebih baik dari hari ini..)



3 comments:

  1. Comel-comel semua...nak juak dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..tima kasih...:) boleh la jika nk tempah....

      Delete
  2. Lawa2.....tringin nk lap top case yang da keta kodok kt depan....
    tapi siapkn dulu tmpahan lain... yg aku buat last skali pun tk pa...
    yg pnting harga msti ada dscount yea...he3...

    ReplyDelete