Feb 7, 2013

Never & Ever Giveaway by Alyaa Najlaa

Hari ni nak join satu lagi Giveaway "Never & Ever By Alyaa Najlaa.Semenjak akhir-akhir ni CHN bergiat aktif unttuk join segmen & giveaway yang dianjurkan oleh blogger-blogger.Saja suka-suki nak join untuk menambah kenalan-kenalan baru dan melawat blog yang sweet dan cantik-cantik.So, rakan-rakan yang baik lagi rajin, jom ikut CHN join giveaway dari Alyaa Najlaa.
Bak kata Alyaa Najlaa,
"JOM RAMAI-RAMAI MERIAHKAN CONTEST NIE"

*Hadiah nya pun boleh tahan.Macam-macam hadiah yang ada. 

Nak tahu hadiah apa??
Jom klik sini (Giveaway) tengok apa yang ada.


Mereka yang di ajak untuk join giveaway 




@_@ ---> Bersungguh-sungguh  follow n like
sponsor sampai laptop sudah diletakkan di kaki..hi3

Fuhh..Selesai sudah follow,like semua sponsor.Sponsor pun boleh tahan.Ramai yang berpusu-pusu nak sponsor untuk giveaway Alyaa Najlaa.

Semoga giveaway ni berjalan dengan lancar dan 
Alyaa Najlaa tak give up untuk buat lagi giveaway macam ni..he3...


1 comment: