Feb 9, 2013

Segmen Free Header + Review Blog Season 2 by NFH


First time CHN nak join segmen by huda.CHN selalu juga melawat blog huda nih.Suka tengok blog huda  yang penuh dengan ciri-ciri keperempuanan yang sangat sukakan warna pink dan digabung dengan warna-warna yang lembut.
''Perempuan memang tak dapat dipisahkan dengan warna pink".
Begitu juga dengan CHN.Dulu memang anti sangat-sangat la dengan warna pink ni.Tapi entah macam mana boleh tersangkut dan terjatuh cintan dengan warna pink ni sampai blog CHN pun sudah berwarna pink.

Tangan tergatal buka Mr.Adobe Photoshop,
pastu suka suki design ikut sedap tangan..
doodle tu diambil menggunakan pencarian En.Google.

Jom la pakat-pakat join.Mana la tahu rezeki korang menang segmen ni boleh dapat hadiah.
Nak tahu hadiah apa Terjah la sini (LINK)


Cara pemilihan pemenang :
Pemilihan pemenang akan di buat oleh Huda sendiri untuk entry paling menarik dan blog kemas dan simple.
Pemilihan pemenang juga akan di bantu oleh Mak Cik dan Pak Cik Random.org.

~Selesai Follow semua sponsor~
# Selamat Bersegmen yer #
>"_''<


9 comments:

  1. Hi.. blogwalking here!
    Nice blog :)
    http://farsyawidodo.blogspot.co.uk/2013/02/segmen-free-header-review-blog-season-2.html

    ReplyDelete
  2. gud luck :)

    done follow sponsor

    ReplyDelete
  3. Blogwalking ur back :D
    From here : http://itsnanastory.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-season-2

    ReplyDelete
  4. adda datang melawat dari segmen yang sama..
    http://addasyuhadadisini.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-season-2.html

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan:)
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-season-2.html

    ReplyDelete
  6. tahniah, awk menang hadiah dalam segmen ni. JOM terjah! =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2013/02/hadiah-dari-huda-untuk-pemenang-segmen.html

    ReplyDelete
  7. hai.. pemenang yg bakal menerima hadiah daripada santai leeza.....

    ReplyDelete