Mar 7, 2013

Blog Bertukar Wajah Lagi

Blog CHN sudah bertukar wajah??Yeke??Hihi..Disebabkan CHN jeles tengok bloggers tukar menukar baju blog mereka, so CHN pun terasa ingin menukar juga.Lagi satu CHN jeles tengok blog sahabat CHN iaitu Siti Rahimah yang kiut-miut itu.hehe..Mahunya tak kiut-miut tengok la siapa yang designkan..ehem-ehem..(perasan seketika) Tak la perasan sangat sebab CHN tahu CHN tak hebat mana pun.Banyak lagi yang CHN perlu pelajari tentang edit-mengedit dan design-mendesign ni.entah kenapa CHN jatuh hati pada design-mendesign ni.Padahal CHN ni student pengajian islam.tetapi penuh minat yang mendalam pada design-design ni yang asyik mengadap laptop 24 jam sehinggakan terpaksa mendengar bebelan emak yang tercinta.





Template blog CHN, CHN design sendiri termasuk footer blog.Cuma headernya sahaja CHN tempah pada akak ayu.Tu pun dah lama tempah.Saja malas nak tukar header baru.Just recycle ja apa yang ada.Tema warna blog CHN tak lari dari tema warna yang dulu.Still berjiwa keayuan gitu.


okeylah, setakat ini sahaja CHN mengarut malam ni.Sebelum mata ni rehat, CHN nak belek-belek DVD ADOBE PHOTOSHOP yang CHN tempah + beli pada blogger terkenal Fiz Graphic.Murah ja DVD dia.Semuannya lengkap untuk yang minat photoshop ni..Nak tahu berapa engkos nya, silalah lawati disini>LINK<









3 comments: