Mar 3, 2013

Edit + Design blog Siti Rahimah

Hai semua?Hari ni CHN nak story mory pasal edit + design blog.2 hari lepas, CHN diminta oleh sahabat CHN masa sekolah menengah dulu iaitu Siti Rahimah untuk touch up blog dia.CHN pun dengan hati +tangan yang terbuka luas, terima ja permintaan Siti Rahimah.CHN design blog Siti Rahimah guna Mr.Adobe Photoshop dengan buat template gabungan dengan header dan footer.Alhamdulillah, sekarang ni CHN makin pandai sedikit design template dan masukkan template tu dalam blog.Dulu, CHN tak pandai, tapi sekarang ni makin cekap sedikit.Nak tengok hasil CHN touch up blog Siti Rahimah.Jom tengok di bawah.

-
-
-
--
-
--
-
-
Tema warna blog : Pink
Design : CHN design bagi ada love-love keliling blog.
Bagi nampak macam exclusive untuk Siti Rahimah.
Bagi Siti Rahimah terasa membuak-buak nak update entry baru dan terus berblogging.



Jom terjah blog Sahabat CHN and follow dia.Almaklumlah, dia blogger baru lagi.
Follower pun sikit ja.Boleh dikira dengan jari kot.He3..


3 comments:

  1. wahh cantik nya . . pndai edit kan :) nt boleh mai mnx buat kn jgk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..insyallah boleh ja..tp design CHN tak la cantik + menarik mcm blogger2 yg lain..biasa2 ja..

      Delete
  2. HEHEHE....btw,tQ tau CHN.. <3 luff uu... =)

    ReplyDelete