Mar 9, 2013

Followers Makin Banyak OooOooOoo!!!

Hai semua.Malam ni CHN nak buat entry khas.Erkk!!! Khas la sangat~_~
Malam ni CHN buka blog and then tengok sidebar bahagian Follower.

Jumlah Followers CHN sekarang
9/3/2013 jam 10.57pm.

Wow..Makin meningkat ni pengikut blog CHN.Check punya check, patut la ramai, rupa-rupanya Big Giveaway By Amirah sedang giat dijalankan.

Tekan Banner untuk join..

CHN antara salah seorang dari sponsor.Alhamdulillah, rezeki masuk sikit demi sedikit dan tak salah jika CHN nak kongsikan rezeki tu dengan pemenang yang bertuah yang dapat hadiah dari CHN.Buat bloggers yang diluar sana, mari adik,kakak,abang semua, jom join Big Giveaway nih.Banyak hadiah menarik tertarik memang THE BOOM di sini.Mana tahu korang semua ada rezeki untuk dapat hadiah free..Hehe..

P/s dari CHN : Cepat-cepat jadi followers blog CHN.Cukup 400 followers blog yang bertuah menduduki tempat ke-400 akan direview oleh CHN.









9 comments:

  1. Rasanya cik akak belom join segmen nie lagi..hihi..:)...rajin-rajin BW dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Nao Mei...insyaallah jika ada kelapangan saya pasti akan terus BW bloggers yang lain..

      Delete
  2. Tahniah CHN!! ^____________^ Keep blogging eyh dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq seneorita bahrin..insyaallaah akn terus berblogging...

      Delete
  3. tahniah sis :)
    nak joint juga la.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dialu2kan join selagi GA msih lg dibuka...tima kasih ye..;)

      Delete
  4. folo awk sini..keep belogwalking ya..

    ReplyDelete