Mar 21, 2013

"MY CAREER PHOTO CONTEST"

 
Malam ni, CHN nak join Contest photo by Amier Fekhry .Tapi gambar yang CHN nak pertandingkan tidaklah secantik mana pun, but penuh dengan kenangan-kenangan yang manis.


Klik Banner untuk Join!!!

Puas godek-godek my Lappy nih, jumpa lah 2 gambar yang simple mimple aja.Gambar yang penuh suka gembira CHN bersama sahabat-sahabat masa sekolah menengah dahulu kala.Ukhuwah kami tetap erat seperti dahulu walaupun sekarang kami berpisah dan masing-masing menyambung pelajaran mengikut arus perjalanan kehidupan yang bakal menentukan titik dimana penghujunganya garisan penamat kami.suka ria kami tetap kekal seperti dahulu."Ukhuwah Fillah" itu yang menguatkan lagi persahabatan kami semua.

Gambar CHN bersama saahabat2 sek. Men semasa reunion bulan Februari 2013.

Okey, ini pula gambar CHN bersama sahabat-sahabat seperjuangan semasa  sem 1 di Kolej Universiti Insaniah.Kami semua sekelas dan sekuliah.Semuanya datang dari pelbagai negeri yang membawa loghat masing-masing.Tetapi itu tidak membuatkan kami semua untuk berukhuwah.

Gambar ini diambil sewaktu meraikan sambutan Hari Lahir Yana.


"Ukhuwah itu ibarat sebuah rumah,
Walau tak cantik, walau tak mewah tetapi yang penting kita bahagia di dalamnya."

"Genggam erat tanganku duhai teman,Jangan pernah lepaskan.
Tuntun daku ke Syurga kerana aku tidak akan pernah kuat tanpamu dan tanpa-NYA."








4 comments:

  1. cikgu fik dtg jenguk... tq join.

    ReplyDelete
  2. datang dri segmn yg sma http://dayahdanish.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama,jalan2 sini...
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

    ReplyDelete