Mar 6, 2013

New Born In My Family

Hai semua..Apa khabar anda-anda semua?Hope semuanya sihat and okey-okey yer.Hari ini baru CHN berkempatan untuk mengupdate blog.Hari selasa lalu iaitu 5/3/2013,emak CHN baru sahaja melahirkan baby.Alhamdulillah, CHN daapt adik lelaki.Teruja dan gembira habis sebab ni first time CHN dapat adik lelaki.Bukan family CHN sahaja yang teruja family sebelah ayah dan mak pun teruja sangat-sangat bila tahu yang mak lahirkan baby boy.Semua pakat tak sabar nak datang rumah CHN tengok adik CHN.Kebanyakkan family sebelah ayah dan mak kekurangan cucu lelaki, so itu lah yang mereka semua excited gila tuh.Sebelum ni adik-adik CHN semuanya perempuan.5 orang perempuan okey.Berkat doa kami 1 family, akhirnya doa kami dimakbulkan oleh-NYa.Terima kasih Ya Allah kerana memberi hadiah yang sangat-sangat di impikan suatu masa dahulu.Mak dan ayah CHN pun bukan main gembira lagi, sebab doa mereka didengari oleh-NYA.
Alhamdulillah, Selamat dilahirkan pada 5/3/2013 pada waktu tempatan 11.59 minit,1 minit sebelum tepat jam 12 tengah hari.Bayi lelaki seberat 3.14 kg yang sekarang ini belum lagi diberi nama kerana adik-beradik semua nak letak nama pilihan masing-masing, so kami 1 family masih lagi dalam proses untuk memberi nama.

Imbas kembali impian ayah CHN suatu masa dahulu.
"kalau ayah ada anak lelaki ayah nak hantar tahfiz.Nak anak lelaki ayah jadi Haffiz.30 juzuk dalam ingatan dia." Harap-harap impian ayah tercapai suatu hari nanti.Adikku sayang, k.long harap adik dapat membesar dengan baik ye adikku,Jadi anak yang baik untuk mak ayah dan dapat menjadi imam  serta membawa seribu kebahagiaan buat family kita ye sayang..







4 comments:

  1. comell nye . geram tengok >.<

    ReplyDelete
  2. comelnye! merah muke. nak cubit rse HEHEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...alhmdulillah...tu la merah muka..tengok 2 minggu lagi bertukar warna ke tidak..hihi...nanti CHN updte entry baru msa 2 minggu akan dtg..

      Delete