Apr 13, 2013

Contest Header Saya Paling MELETOP!

 
Hai semua..jom ikut CHN join segmen header dari bloggers ini >SINI<.



Picit Banner  Untuk Join



ni lupa header CHN.Header ni CHN sendiri yang design dan buat,
Just doodle tu shj yang  bukan dari CHN.



Done follow + like + add semua sponsor.


Okeys, setakat ini sahaja yang mampu CHN update.Jom nak siap-siap pergi meeting seminar perubatan islam di kuin, esok malam seminar sudah bermula.Kertas kerja 4 Flat tak siap lagi ni.Hari isnin ni kena submit dah di HEP.Malam selasa presentation public speaking.Nasiblah assignment semua dah submit.wah!!!banyak nya kerja..Gawat gini...okey, nak chow dulu..daa..

p/s : maaf CHN lama tak update blog.Bukan saja-saja tak nak update blog tapi CHN tersangatlah busy dengan kuliah, persatuan dan program.Banyak sangat benda yang CHN nak kongsi dalam blog ni tapi di sebabkan masa CHN terhad, terpaksalah CHN batalkan hasrat itu.

* Buat followers dan penjejak blog CHN, nanti CHN singgah dan jenguk blog korang yer..








3 comments:

  1. dr segmen yg sama
    good luck

    http://www.iuzira.com/2013/04/contest-header-saya-paling-meletop.html

    ReplyDelete
  2. cantik header... gud luck..

    http://sukahatiecha.blogspot.com/2013/04/contest-header-saya-paling-meletop-by.html

    ReplyDelete
  3. Hye, aida singgah dari contest yang sama, gudluck ye ^^

    http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/04/contest-header-saya-paling-meletop-by.html

    ReplyDelete