Apr 30, 2013

Edit Blog Pemenang

 
Hai semua.Disebabkan esok cuti hari pekerja, so malam ni dapatlah CHN taip-menaip entry baru.Alhamdulillah, syafawi al-quran hari isnin berjaya juga dilakukan.Syukran kepada Allah, pemilik sekalian alam kerana permudahkan segala urusan.Harap-harap markah yang akan okey la.

Malam ni CHN nak update pasal edit blog.Pada cuti hari jumaat dan sabtu minggu lepas, CHN berkesempatan untuk mengedit blog salah seorang pemenang First Giveaway By Noalfa And Ain yang dapat hadiah dari CHN iaitu full edit blog.Pemenangnya ialah pemilik blog yang menggunakan nickname  Mrs.Lulla. 

Okey disini semua detail yang Mrs.Lulla nak CHN buatkan.

Apa yang saya nak edit dalam blog saya ?
Tema : kalau boleh nak soft pink + soft coklat . macam tema sekarang. 
Background blog : apa saja yang dirasakan sesuai  hehe yang cute cute dan simple jea . tak kesah sangat
Widget apa nak letak : agak agak apa yang sesuai ? kalau Tiqah ada jumpa mana mana Quote Quran of The Day bolehlah letak . Saya taknak beratkan blog actually . Tapi teringin nak ada banner bergerak kat atas post tapi tak pandai nak buat . Hehe
Kekalkan widget apa : nuffnang semua kekalkan jea .  tak perlu buang apa apa .
nak tambah apa : tiqah pandai buat navigation tab menu yang cute cute tak ? kalau pandai boleh tak tolong buatkan . utk tiga button ja home , solusi dan cerita !  hehe
Header :
Doodle : uuumm saya tak pandai cari doodle . kalau Tiqah tolong carikan ? simple je . muslimah boleh , yang pegang kamera pun boleh . nak lagi unik hehe doodle seorang doc . sebab saya akn jadi doktor ! kalau tak boleh takpelah 
size font :ikut Tiqah  mana mana sesuai
Font apa : yang cute miut jea . tak kisah .
emmmm . Kalau Tiqah pandai buat header ala ala ni blog seorang bakal doctor , best jugak  ngee tapi apa apa yang Tiqah mampu jea . tak kisah sangat . sebab saya taknak demand sangat
Yang penting KIUT dan MATANG  Ehehe taknak letak lagu tauu


Okey, dah baca semua permintaan yang MRS.LULLA nak??
So, sekarang meh kita tengok apa yang CHN buat dengan blog Mrs.Lulla nih..




Okey ini lah hasil nya...

Nak tengok dengan lebih jelas, Jom kita terjah blog Mrs.Lulla nih..



Okey, CHN ada 1 lagi blog pemenang yang belum di edit.Insyaallah dalam masa terdekat ni kalau sempat.Sekarang CHN perlu siapakan tempahan keychain dari seorang customer.
Daa..









1 comment: