Apr 18, 2013

Segmen : Gadis Blogger DSLR

 


Picit DSLR untuk join..


Hai semua.Hari ni CHN buka facebook and then naik news feed dari tentang segmen dari blogger terkenal iaitu FizGraphic yang bertajuk Segmen gadis blogger DSLR.So, apa lagi, CHN pun buka la blog fizgraphic nih and cepat-cepat join. Hari tu CHN join segmen blogger muslimah dan sudah dapat pun hadiah doodle yang cantik ni dari blogger Fizgraphic.Cantik dan comel sangat-sangat.Terima kasih yer..


Ni la doodle yang CHN dapat..
Thanks yer..

So, pada hari ni juga CHN nak join lagi segmen ni.Boleh dapat doodle comel sambil pegang DSLR. Teringat kembali waktu semalam semasa CHN pegang DSLR kawan untuk mengambil gambil. Kawan CHN cakap " wah, tiqah, cantik la gambar tiqah ambil.Mesti wajib beli nih".Insyaallah, memang CHN dok teringin nak memiliki DSLR tu lama dah.Sekarang ni pun tengah menabung.Insyaallah satu hari nanti dapat memiliki juga.

Nickname : nazieqa
 pilih warna tudung : purple 
 baju untuk doodle : turqoise



Mangsa kena tag 








8 comments:

  1. dr segmen yg sama

    http://www.iuzira.com/2013/04/gadis-blogger-dslr.html

    ReplyDelete
  2. niera pun join jugak.. terima kasih tag ! :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah... Nurrul dari segmen Fizzgraphic juga :)

    http://youismysoul.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama. done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

    ReplyDelete
  6. hye gadis blogger DSLR jgk ;)

    j0m LIKE ON9 shop sy

    http://www.facebook.com/pages/Labyrinth/104914873039271?ref=hl

    ReplyDelete
  7. doodle siap

    http://4.bp.blogspot.com/-A3EZJznerHU/UXw5kwWsclI/AAAAAAAAWYg/sPhAE_YvsYs/s1600/nazieqa.png

    ReplyDelete