May 17, 2013

CONTEST HEADERKU OWSEM BY SHARINA

 
-Klik banner kalau nak join-

Assalamualaikum
Jom ramai-ramai kita join Contest Headerku Owsem by Sharina
hanya perlu pertaruhkan header korang yang comel-comel itu dan sedikit syarat, 
confirm korang boleh follow punya lah 
Jom tengok hadiah dulu [Sini]

Contest ini dianjurkan oleh
Sharina Elyana
bersama sponsor
Yasira
Aisyah Humaira
Nabila Medan,
Syiela
Pelangi Collection
Choc Empire,
Cik Ana
Fatin Diana

♥ Good Luck 

HEADER BLOG CAHAYA HATI NAZIEQA









5 comments:

  1. dari jendela kontes yg sama ;)
    goodluck!
    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

    ReplyDelete
  2. salam~ dari contest yg sama n follow u~ :)
    good luck~ :D
    http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama.



    Link : like header blog saya. terima kasih :)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=592881064068984&set=a.592867830736974.1073741827.212530322104062&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-frc3%2F972047_592881064068984_204367207_n.png&size=960%2C441

    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama ..
    already follow here ..

    jom LIKE LIKE ~ gudluck ! ^_^
    link header : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=593183480705409&set=pb.212530322104062.-2207520000.1369108068.&type=3&theater

    http://keyranazleen.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

    ReplyDelete
  5. salam alhamdulilah dah berakhir pun contest ni even dah lama..bru skg ada masa nak bw

    thnks sbb join..:)
    jenguk kembali ya
    http://www.opzzpinky.my/

    ReplyDelete