May 30, 2013

Di Review Blog

 
Hai semua?Selamat Malam yer.Beberapa hari yang lalu, blog CHN di review oleh dua orang blogger yang mana CHN telah menang dalam segmen dan hadiahnya ialah "Review Blog".Okey, CHN teringin juga nak dengar apa komen blogger yang lain tentang blog CHN ni.Bukan senang blogger nak komen blog kita yer.Okey, jom tengok apa komen dan nasihat mereka buat CHN.


# Terima kasih yer awak sudi review blog CHN.Nasihat awak saya ambil yer..
"Kata-kata tu menjadi perangsang buat saya"..hehe..tentang sidebar tu saya cuba buat 3 in 1 Widget 
tapi tak jadi.Tengok blogger lain buat jadi je nape la saya buat tak jadi..Ish..ish..saya perlu belajar lagi nih..

Okey, Jom tengok blogger ke -2 review blog CHN pula..




# Terima kasih juga buat Nabila coz sudi review blog CHN.Terima kasih atas pujian-pujian yang nabila berikan.CHN biasa-biasa je.Ceria tu salah satu dari sifat CHN sebab CHN tak suka sedih-sedih.Kalau sedih pun, sedih dalam hati je..hehe..Ambil je kata-kata di blog CHN ni kalau nak.Kita sama-sama dapat kata-kata or ilmu jika itu yang baik buat kita.Okey, pasal doodle yan top tu CHN dah tukar dah.hehe..
Haa...CHN suka join GA dan segmen.Boleh la tag CHN untuk ajak join.Kalau sempat dan ada masa CHN join punya lah..

Okey, setakat ni yang mampu CHN katakan.Sekarang ni CHN dah mula cuti semester.Boleh la update blog dan join GA + segmen selalu..








2 comments:

  1. Bella punya blog pun tak seberapa.
    sama-2 kita belajar ^^

    tapi, bila org datang blog ni mesti jd ceria punya. ^^

    btw, doakan bella nak final ni ^^ Heppie Holidays

    ReplyDelete