May 11, 2013

Paper First Yang Mendebarkan..

 
Bersama nota-nota..

Hai semua.Esok bermulalah detik-detik yang indah oleg CHN iaitu berperang dengan kertas soalan dan jawapan yang agak memeningkan kepala.Esok paper first yang CHN akan exam ialah Public Speaking.

Paper ni tak boleh nak bantai-bantai buat ayat sendiri sebab semua fakta.So, jawapan pun mestilah fakta.Doakan CHN yer.Esok tepat pukul 2.30petang CHN akan mula berperang sehingga 5.30 petang.Alat tulis, kad matrix dan slip exam semua dah settle.Tunggu nak jawab exam je..Okeylah, CHN nak sambung study lagi nih..

slip exam..









2 comments:

  1. heheh go3 chaiyoOk!! CHN.. erm insyallah ESP senang esok,, public speaking... insyallah mudah :D

    ReplyDelete