May 9, 2013

Pengemar Burger

 
Hai semua?Selamat pagi dan Salam saiyyidul ayyam buat semua blogger.Pagi ini tangan mula untuk mengupdate blog.Semalam nak update blog, tiba-tiba je P1 buat hal.Low semacam je.Naik lenguh CHN menunggu internet okey.Semalam CHN diminta oleh kawan baik CHN untuk mengganti kan kakak seorang ni mengajar budak-budak mengaji qiraati dan al-quran di Jalan Sultanah Bahiyah, Alor Setar.

Oleh kerana CHN free je time tu, CHN pun setuju lah nak mengajar budak-budak mengaji.CHN mengajar dari pukul 7 malam sehingga 9.15 malam.Nakal kemain lagi budak-budak tu.Dalam seminit tak reti duduk diam.Macam-macam kerenah.Tapitu tidak mematahkan semangat CHN untuk terus mengajar budak-budak tu mengaji.

Lepas je habis mengajar budak-budak mengaji, kawan baik CHN ni cakap lapar and then ajak CHN pergi makan.So,CHN pun ajak la kawan CHN pergi makan Burger yang famaous di Malaysia."Burger Abang Burn " menjadi makanan CHN untuk malam semalam.Sedap bukan main lagi.CHN pesan Hot Shot dan kawan CHN pesan Pop Chic kot tak silap CHN.Makan satu tak cukup, tapi oleh kerana hendak berjimat dan harga pun boleh tahan laa so, makan satu pun dah cukup.hehe..


Kalau nak tahu CHN ni pengemar burger.Setiap hari makan burger pun tak jemu, tapi tak boleh juga nanti takut badan naik jadi belon.So, semua jenis burger CHN suka.Tambah-tambah ada sos "Black Pepper" dan burger tu basah..Yummy, sedap sehingga menjilat jari.Terliur sudah.Okey lah setakat ini sahaja CHN celoteh.Jumpa lagi..daa..


note : CHN dalam proses design template blog yang baru.Nantikan yer..^_^







4 comments:

  1. Replies
    1. wah2....cik ily pun suka makan burger yer...??hehe

      Delete
  2. Sedapnya burger tu... Berliur sudah ni.. CHN mengajar apa ya? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sherlyanna pun suka makan burger yer...kita geng la...CHN student lagi tp kadang2 kawan minta tlong gantikan orang mengajar budak-budak mengaji al-quran dan Qiraati malam-malam.

      Delete