Jun 7, 2013

Giveaway "I Love U" Chocolate

 

PICIT BANNER TU UNTUK JOIN..

Pembahagian Hadiah..
(Semestinya Coklat)

1) 10 KOTAK COKLAT (5 kotak special dan 5 kotak ucapan tahniah)
2) 5 kotak yang special tu pemenang boleh tulis 18 huruf pilihan dia sendiri!
3) 5 kotak lagi just tulis ucapan tahniah sahaja.
4) Pemenang 2 orang melalui Top Reffral akan mendapat coklat special dan 8 orang lagi melalui random

"CHN peminat tegar coklat.Semua makanan yang berkaitan dengan coklat semua CHN makan..Rugi kot kalau tak makan.Bila pi kedai or supermarket je mesti lalu di rak-rak coklat.Rasa macam coklat-coklat tu dok memanggil je.Oppss!! Minggu ni CHN tak makan coklat lagi la.Esok nak pi beli coklat la..hehe.."









6 comments:

  1. hye...dri segmen yang sama...
    gud luck ye..visit me back :)

    http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  2. melepak di atas tempat yang same!..blogwalking+follow back...http://acikliena.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  3. hey, singgah dr segment sama. jom singgah blog sy. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  4. gud luck! mga dapat chocolate tu.. nyum2.. datang dari segmen yg sama. kalau sudi jom singgah & follow.:)

    http://iedyaabdullah.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete