Jun 8, 2013

Pin..pin..!!! Poslaju Datang!!!

 

Hai semua.Selamat hari sabtu dan selamat bercuti.Dan buat bloggers yang masih lagi bersekolah CHN ucapkan selamat kembali ke asrama dan selamat kembali ke sekolah.Adik-adik CHN pun petang ni akan kembali ke asrama masing-masing.Almaklumlah, masa untuk bersuka ria telah pun habis.So, lepas ni masa untuk kembali menghadap buku-buku dan muka Cikgu, teacher,sir , ustaz, ustazah yang comel lagi kacak dan cantik tu..Hehe..

Number Bertuah CHN


Tengah hari tadi, lepas CHN masak dalam pukul 12.30, CHN dengar bunyi Pin!!pin!! di luar rumah.And then ,CHN suruh la adik pi tengok siapa yang datang.Rupa-rupanya pak cik pos laju datang menyinggah di rumah seketika untuk bagi barang yang telah di pos.So, CHN pun dengan penuh semangat keluar rumah, and ambil barang tu yang tertera nama CHN.Punya la excited nak buka.Buka-buka ja terkejut bukan main lagi.Yeayy!!!Dapa juga hadiah Al-Quran Rainbow nih.Ingatkan tak dapat dah.

Alhamdulillah.Sebenarnya al-quran ni CHN menang dalam Segmen Blogger Terpantans By Anis Forever.Tak sangka sebab ada rezeki untuk dapat hadiah yang tersangatlah istimewa bagi  CHN.Terima kasih buat anis sebab anjurkan segmen ni dan terima kasih juga buat Al-Quran Rainbow sebab sponsor hadiah yang super terbaik ini.CHN akan manfaatkan dan gunakan Al-quran ini dengan sebaik-baiknya.

Al-Quran yang CHN dapat..

Dan buat bloggers yang nak juga al-Quran Rainbow macam ni
 boleh la ke Page di bawah untuk pembelian.



TEKAN BANNER DI ATAS UNTUK TERUS KE PAGE AL-QURAN RAINBOW









5 comments: