Jun 7, 2013

Terkena Demam Assign Job.




Hai semua.Malam ni tangan berhajat ingin menaip entry baru.Nak story about what yer malam nih??(Emm...tengah memikir)..Ting!!! tiba-tiba ada idea nak menulis malam ni.Sekarang ni ramai bloggers yang dah terkena deman Assign Job.Ala job yang tengah femes sekarang nih.So, CHN pun terkena deman sekali la.

Baru je tadi, CHN sign up Assign Job.Actually, CHN terbaca entry dari blogger terkenal iaitu Nabila Medan yang bertajuk (INI) dan entry dari blogger ni juga iaitu Nabila Biela yang bertajuk (INI), so CHN pun sign up la Assign Job tu disebabkan  teringin la nak tahu apa kerja nya.Kebetulan sekarang ni cuti sem, asyik dok melenggak di rumah sahaja sambil siapkan tempahan orang, ber"facebook" dan ber"blog".Sambil-sambil online tu boleh juga buat duit.Boleh juga tampung duit poket CHN.Masyukk tuh..Akaun says dan churp2 dah buka dah.Jadi CHN buka akaun Assign Job pula.Kerja di Assign job tersangatlah mudah.


Ni lah akaun CHN.Baru je daftar pukul 9 mlm,
and buat job yang diberi dah dapat $2.55..
Jom lah cepat-cepat join..free je buka akaun.


Nak tahu bagaimana kerjanya, Sila lah Sign up akaun Assign Job di bawah.
http://www.assignjobs.com/?ref=1998

*p/s :Nak tahu cara nak Sign up akaun Assign Job jom tengok tutorialnya di (SINI).CHN pun tengok tutorial di sini juga.Thanks yer Nabila Medan Sebab sudi buat tutorial ni.Sangat-sangatlah berguna..










2 comments:

  1. Bella pun baru dftar kemarin. Keja dia lg senang kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..ramai blogger yg dah join assign job nih...keja yg dia bg terbaiklah..senang + mudah gitu...^_^

      Delete