Nov 22, 2013

Dapat Hadiah Dari My STJ

 
Hai semua. Okey malam ni terasa nak taip entry baru.So, cepat-cepat Chn buka Cik Lappy and then terus buka blog..First sekali Chn tengok peserta yang join GA Chn.Alhamdulillah..ada juga blogger yang sudi join walaupun hadiah yanh Chn nak kasi ni tak seberapa.Terima kasih yer korang sebab sudi memeriahkan lagi GA Chn. Okey stop pasal tu. Topik malam ni bukan pasal Ga okeys..

Pada tarikh 18/11/2013, Chn jumpa My Stj Chn dekat rumah mak lang Chn.Kebetulan rumah mak lang berdekatan dengan UUM and ada buat kenduri aqiqah & berkhatan anak-anak saudara Chn. So Chn pun jemput la sekali My Stj, iaitu Diana Rashid. Alhamdulillah, diana datang kenduri with her geng at Uum. Diana cakap kawan-kawannya teringin nak makan nasi kenduri.So, dia pun decide nak datang dengan diorang. Diorang la yang turut menghabiskan lauk-pauk kenduri.

Anak -anak saudara yang kena berkhatan

lauk-pauk masa kenduri..Kenduri besar 1 ekor lembu..
Masa nak balik dari kenduri tu, diana bagi bungkusan dekat Chn.Tapi sayang Chn tak sempat nak snap gambar sebab adik-adik sibuk buka kotak tu sebab nak tengok isi dalam tu.Alhamdulillah diana bagi Chn beg yang menjadi kegilaan kawan-kawan kuliah Chn untuk beli. Kawan-kawan Chn suka guna beg ni untuk ke kelas.Ada gambar hello kitty warna biru lagi. Suka-suka..Adik-adik siap cakap lagi "kalau k.long tak mau guna meh kami tolong gunakan"..Hehe..

 Hadiah yang diana bagi dekat Chn

Chn juga tak lupa juga untuk beri hadiah dekat diana.Hadiah Chn biasa-biasa ja sebab dah lama beli dan simpan..Nasib x berkulat hadiah tu..Lepas je kenduri hari tu, keesokkan hari Chn dapat msj dari diana yang dia suka sangat hadiah tu.siap post di fb lagi..hehe..

Hadiah yang Chn bagi dekat Diana
Blouse with Mp3 pink..
okey la setakat ni saja yang Chn nak merapu..Nanti Chn update lagi yer..See again..








4 comments: