Nov 27, 2013

The winners Of Giveaway Despicable Me Minions

Hai semua..Sebelum Chn nak umumkan keputusan pemenang bagi GA Despicable me, Si Minions Comel, Chn nak minta maaf banyak-banyak sebab terlewat umumkan keputusan pemenang kerana kesihatan Chn nak berapa nak okey..Dah 4 hari dah deman + Selsema + batuk..Suara pun makin serak ja bunyinya..Mesti ada yang dah tertunggu-tunggukan dari kelmarin lagi..Maaf sekali lagi yer..Sebelum Chn nak umumkan..meh la sedekah kat Chn 20sen di sini <20SEN>..hihi..


HP CASE MINIONS UNTUK 1 PEMENANG 

Pm sponsor disini <FB>

No. Bertuah : 9


KEYCHAIN 3D MINIONS UNTUK 5 PEMENANG

Pm sponsor disini <FB>

No. Bertuah : 54

No. Bertuah : 61

No. Bertuah : 82

No. Bertuah : 49

No. Bertuah : 14


BUTTON BATCH MINIONS UNTUK 5 PEMENANG

Pm sponsor disini <FB>

No. Bertuah : 75

No. Bertuah : 69

No. Bertuah : 91

No. Bertuah : 67

No. Bertuah : 52


NOTE BOOK WITH PEN UNTUK 2 PEMENANG

Pm sponsor disini <FB>

No. Bertuah : 24

No. Bertuah : 35

NOTE BOOK MINIONS UNTUK 1 PEMENANG

Pm sponsor disini <FB>

No. Bertuah : 8

KERONGSANG CROCHET BY DIANA RASHID UNTUK 3 PEMENANG

Pm sponsor disini <FB>

No. Bertuah : 55

55-http://nurfarizahslife.blogspot.com/2013/11/giveaway-despicable-me-si-minions-comel.html

No. Bertuah : 78

78-http://diaryzakiah.blogspot.com/2013/11/giveaway-despicable-me-si-minions-comel.html

No. Bertuah : 5
5-http://schomells.blogspot.com/2013/10/giveaway-despicable-me-si-minions-comel.html
Tahniah buat semua pemenang, dan bagi yang tak menang Chn minta maaf banyak-banyak ya..dan jangan putus asa.Nanti jika Chn buat Ga lagi yer...bagi yang menang boleh PM maklumat korang seperti dibawah : 

Salam..saya pemenang GA Despicable Me Si Minions..ni maklumat saya:
NAMA:
LINK PENYERTAAN:
ALAMAT:
NO TEL:
HADIAH: 

p/s: alhamdullilah, semuanya berjalan lancar..terima kasih ye semua. Happy blogging..Lepas ni nak melawat semua peserta Ga..masih banyak lagi peserta yang Chn tak melawat n follow diorang..Sekarang ni nak follow internet cukup menyeksakan la..Lambat + lembab ya amat..!!!







11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah menang. BTW, akak CHN nak exchange banner : http://badlishah-affiliates.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..saya menang button batch minions..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...nana da pm details:)

    if tak dapat details inform nana dekat cbox ye..tq:)

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pemenang..
    dah sedekah awak 20sen ^_^

    ReplyDelete