Nov 24, 2013

Yeay dah habis exam..

 
Hai semua..Malam ni Chn nak update pasal cerita dua hari lepas..agak terlewat sikit nak story mory ni sebab kesihatan kurang okey di sebabkan deman..Hari jumaat lalu, pukul 9 pagi Chn ada last paper for final exam this semester..Madah Al-Nahu..Alhamdulillah soalan tak berapa susah..Insyaallah boleh dapat banyak kot..he3..Carry mark madah nahu pun alhamdulillah.Lecture arab bagi banyak juga..Tanya kawan-kawan, semua cakap diorang dapat sikit je..Padahal Chn tak pandai nahu sangat.Antara subjek yang Chn ambil, madah nahu la yang Chn dapat sikit & rendah..Tapi still lulus..he3..

Okey berbalik dari cerita tadi..Hari jumaat lalu, lepas ja habis exam pukul 11.00, Chn  teringin nak makan pizza.Padahal hari isnin dah makan pizza hut yang sepupu Chn belanja..So, kawan Chn, Wana pun ajak gi makan Dominos Pizza.Lama dah tak makan dominos pizza.So, Chn setuju sebab ketagih makan pizza.Sampai ja dekat kaunter pizza, terus Chn order Chicken Pepperoni dan kawan Chn order Aloha Chicken..Kita orang makan sampai licin pizza tu..Punya la lapar pizza punya pasal..

Jom tengok gambar Chn makan pizza..

2 kotak pizza with 1 botol Revive

Aloha Chicken with Pineapple

Chicken Pepperoni

Sahabat Baik CHN sejak dari umur 5 tahun lagi..~Wan~

Jemput Makan korang..
Abaikan gambar ni..sekadar perhiasan..he3

Okey lah, setakat itu sahaja story mory Chn..Yeay..sekarang Chn dah mula cuti semester..
Masa cuti ni, akan digunakan dengan sebaik-baiknya..

P/s : Demam-demam macam ni kuatkan diri juga untuk menyiapkan tempahan edit blog..Jom tengok blog blue with light pink ni..>CLICK HERE<








1 comment: