Dec 14, 2013

SIMPLE YET AWESOME GIVEAWAY!

 

Tekan Banner Untuk Join


-PENGALAMAN PERTAMA BERBLOGGING-

Hai semua blogger yang cute..Okey, malam ni chn nak join GA.Dalam ga peserta di minta buat karangan pendek sikit tentang "Pengalaman Pertama Berblogging". So, chn juga tak nak lepaskan cerita bagaimana chn mula terlibat dalam dunia blog ni. Chn kenali dunia blog ni dari seorang rakan yang sekarang ni sedang belajar di Uia. Sejak dari situ chn pun mula lah terjebak dengan blog. Masa memula tu nak buat blog dan nak design, chn macam tak tahu apa langsung.semua tanya rakan chn tu.Nasiblah time tu dia tak kekok untuk bagi tau macam mana nak buat. Chn berterima kasih sangat pada dia sebab tanpa dia chn mungkin tak ada blog dan tak masuk dalam dunia blog ni. Sekarang rakan chn tu sudah menjadi penulis muda yang terkenal.Tahniah untuk dia.Chn mendoakan dia terus berjaya dan menjadi penulis yang dihormati pada masa hadapan.Chn ingat lagi, tarikh chn mula berblogging pada 13 Februari 2011.Masa tu chn patah hati, kecewa dan sedih dengan kenangan lampau yang chn tak nak ingat kembali..Ceewah..(ayat bukan main lagi..) Alhamdulillah semenjak tarikh tu sehinggalah sekarang chn still berblogging lagi.Dari follower ziro sehinggalah meningkat dengan lonjaknya sebanyak 700+ follower.Terima kasih sangat sebab korang sudi follow chn.Insyaallah chn akan terus berblogging.Okeylah setakat ini yang chn mampu untuk menaip..

p/s : Terima kasih sudi baca cerita merapu chn ni..











2 comments:

  1. jemput join http://batrisyiadelaila.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-batrisyia-delaila.html

    ReplyDelete
  2. hai dear..nk mng handphone comel x??jom join segmen ni...

    http://www.nabilabiela.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete