Jun 18, 2014

Ber "Tumblr" pula..

 
Hai semua? Pa Khabaq? Harap-harap molek-molek la noh..okey, hari ni terasa nak menaip entry baru walaupun tak dak cerita yang best pun nak kongsi.Saja suka-suki nak memenuhkan ruang-ruang yang kosong dalam blog ni..Sekarang ni Chn dah pandai Ber"TUMBRL" tau..hehe..Saja la hari tu tak dak kerja nak buat, so Chn pun godek-godek la tumbrl dan sign up.

Ni la Tumblr..

Tahu tak Tumbrl tu apa? 
Tumblr nih merupakan suatu platform atau medium bagi 'mocroblogging' yang mana semakin mendapat tempat dan perhatian di arena blogging.Tumblr memiliki tampilan dan fungsi yang simpel, sederhana dan mudah digunakan. Disini, Anda akan sangat mudah memposting sesuatu berdasarkan jenisnya seperti teks, gambar,video dan sebagainya.

Bagi Chn la kan, tumbrl ni best sangat sebab ada banyak gambar-gambar islamic yang cantik-cantik dan boleh bergerak, kata-kata yang menarik dan blog yang sangat ringkas dan comel.Kita just Reblog ja kata-kata or gambar yang kita suka dari post orang masuk tumblr kita..Setiap hari mesti Chn akan godek-godek tumblr ni melalui handset untuk baca dan ambil kata-kata yang menarik untuk dijadikan panduan diri sendiri.Secara tak langsung dapat menjadikan terapi untuk kita bermuhasabah diri.

okey la setakat tu yang mampu Chn menaip..tak dak idea dah nak tulis..daa..^_^

ni la tumbrl Chn..boleh la follow Chn..
Bingkisan Hati Mujahidah

 mungkin ada banyak benda yang tak terungkap itu,
lebih baik tersimpan tak diluah,
kerana mungkin ada hikmah dan sebab,
ALLAH menjadikan ianya sukar untuk diluahkan.








No comments:

Post a Comment